המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
אפשרות ראשונה: במחבת גדולה מתחילים להקפיץ בשמן זית (או חמאה - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), תלתלי בטטה שהוכנו בעזרת קולף מלפפונים. כאשר הבטטה מתחילה להתרכך מוסיפים שום קצוץ, פטריות טריות חתוכות גס (אפשר גם לגוון בפרוסות זוקיני), ומטגנים כ-15 דקות.
מוסיפים למחבת את הפסטה, התבלינים, עוד קצת שמן זית ומקפיצים את הכל ביחד.
בדקה האחרונה מוסיפים קוביות גבינה בולגרית וצרור עירית קצוצה (בשביל הצבע).
אפשרות שניה: בסגנון המזרח הרחוק - מקפיצים תלתלי בטטה במחבת, מוסיפים שום וכשהבטטה כמעט מוכנה מוסיפים פחית חלב קוקוס ותבלינים, ממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
מתקבל רוטב מעט סמיך וכבד אך טעמו מיוחד ביותר. מתאים גם כתוספת פרווה לארוחה בשרית. בעת ההגשה מומלץ לפזר מעט פרמזן ועירית קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0