אפשרות ראשונה: במחבת גדולה מתחילים להקפיץ בשמן זית (או חמאה - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), תלתלי בטטה שהוכנו בעזרת קולף מלפפונים. כאשר הבטטה מתחילה להתרכך מוסיפים שום קצוץ, פטריות טריות חתוכות גס (אפשר גם לגוון בפרוסות זוקיני), ומטגנים כ-15 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את הפסטה, התבלינים, עוד קצת שמן זית ומקפיצים את הכל ביחד.
אפשרות שניה: בסגנון המזרח הרחוק - מקפיצים תלתלי בטטה במחבת, מוסיפים שום וכשהבטטה כמעט מוכנה מוסיפים פחית חלב קוקוס ותבלינים, ממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
שלב 6
0 דקות
מתקבל רוטב מעט סמיך וכבד אך טעמו מיוחד ביותר. מתאים גם כתוספת פרווה לארוחה בשרית. בעת ההגשה מומלץ לפזר מעט פרמזן ועירית קצוצה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
שלב 2
מתוך
6
אפשרות ראשונה: במחבת גדולה מתחילים להקפיץ בשמן זית (או חמאה - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), תלתלי בטטה שהוכנו בעזרת קולף מלפפונים. כאשר הבטטה מתחילה להתרכך מוסיפים שום קצוץ, פטריות טריות חתוכות גס (אפשר גם לגוון בפרוסות זוקיני), ומטגנים כ-15 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים למחבת את הפסטה, התבלינים, עוד קצת שמן זית ומקפיצים את הכל ביחד.
אפשרות שניה: בסגנון המזרח הרחוק - מקפיצים תלתלי בטטה במחבת, מוסיפים שום וכשהבטטה כמעט מוכנה מוסיפים פחית חלב קוקוס ותבלינים, ממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
שלב 6
מתוך
6
מתקבל רוטב מעט סמיך וכבד אך טעמו מיוחד ביותר. מתאים גם כתוספת פרווה לארוחה בשרית. בעת ההגשה מומלץ לפזר מעט פרמזן ועירית קצוצה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0