המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים, מוסיפים כף שמן זית ומערבבים.
במחבת רחבה בעלת דפנות גבוהות, מחממים שמן קנולה. מוסיפים אפונה ושעועית ומאדים מספר דקות.
מוסיפים את עלי התרד ומאדים עוד מספר דקות.
מוסיפים עירית, רוטב סויה[ רוטב צילי ומלח ומאדים עוד מספר דקות.
מערבבים את הירקות עם הפסטה ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0