המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר, ומבשלים את הפסטה עם מעט מלח ושמן, עד שהיא מתרככת. מערבבים מדי פעם. וכשהיא מוכנה, מסננים מהמים.
שמים בסיר נפרד סלט מטבוחה מוכן, מוסיפים כוס מים, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, קצת שמן, מלח ופלפל שחור.
מערבבים את הכל, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ-10 דקות.
מוסיפים מרק טעם עוף לפי הטעם. מערבבים.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה המוכנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0