המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל המרכיבים בסיר ומערבבים.
סוגרים את הסיר במכסה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ 15 דק׳ או עד שהפסטה התרככה. מומלץ לערבב בין לבין. מגישים במקום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן הכנתי והיה טעים נורא!
איזה פסטה מומלץ להשתמש
היי, כמו הפסטה בתמונה ובמתכון, או כל פסטה קצרה אחרת אהובה 🌹
האם אפשר להגיש קר או שזה טעים דווקא חם?
היי מיכל, עדיף חם. יום מקסים 🌹
לא מבשלים את הפסטה קודם במים בנפרד?
היי, לא, אין צורך, היא מתבשלת בסיר עם הרוטב. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 4