המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בהרבה מים מומלחים עד שהיא מגיעה לדרגת אל-דנטה, כלומר רכה, אבל לא סמרטוטית.
בינתיים, מזהיבים את הבצל והפלפלים המפוררים בשמן בסיר. מוסיפים את השום הקצוץ, מערבבים וממשיכים לטגן עוד כחצי דקה.
מוסיפים את הנקניקיות הפרוסות ומטגנים תוך כדי ערבוב כחמש דקות.
מוסיפים את הקטשופ והמלח, מערבבים ומבשלים עוד חמש דקות (אם הרוטב סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים חמים).
כשהפסטה מבושלת, מסננים אותה ממי הבישול ומוסיפים מיד לסיר. מערבבים ומבשלים יחד כדקה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0