המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים, מעבירים לתבנית לזניה או כל תבנית מרובעת אחרת המתאימה לתנור.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מחממים במחבת את השמן. מוסיפים את התבלינים, בצל, שום ופלפל ירוק. מטגנים כ-4 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת המרק. מבשלים כ-2 דקות. מורידים מהאש.
יוצקים חצי מכמות הרוטב לפסטה בהדרגה, ומפזרים מעל גבינה מגוררת.
מוסיפים את שאר הרוטב, מפזרים את שארית הגבינה והירקות ואופים בתנור עד שהגבינה נמסה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0