המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את החמאה במחבת עמוקה.
חוצים את עגבניות השרי.
כשהחמאה מבעבעת, מוסיפים למחבת עגבניות שרי, ותוך כדי הטיגון לוחצים עליהם עם כף עץ, כך חלק ממיצי העגבנייה יצאו החוצה.
כשהעגבניות רכות, מוסיפים וודקה. מביאים לרתיחה קלה ומיד מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל.
מבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות, ומוסיפים פנימה את הפסטה.
מערבבים תוך כדי חימום עוד דקה ומורידים מהאש. מומלץ לגרד מעל גבינת פרמזן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0