המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
בינתיים יוצקים את השמן לסיר גדול ומזהיבים בו את הבצל. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
מוסיפים את הערמונים החצויים והפטריות וממשיכים לטגן עד שהערמונים מקבלים צבע והפטריות גומרות להפריש את נוזליהן (כחמש דקות).
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עוד 2 דק', עד שהם מקבלים צבע ירוק כהה ומתחילים להפוך לפריכים.
מוסיפים מלח, פלפל ופסטו ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה (אבל הרוטב לא צריך להיות נוזלי מאוד).
מגישים לשולחן ומפזרים על כל מנה הרבה גבינת פרמזן וצנוברים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0