המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
מחממים במחבת גדולה את החמאה. מוסיפים 2 כפות מהעירית ומטגנים כ-20 שניות. מוסיפים פטריות, שמנת וחלב, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לבינונית, ומבשלים עוד כשתי דקות תוך ערבוב, עד שהרוטב הופך אחיד.
מוסיפים את הסלמון, מערבבים קלות ומבשלים עוד כדקה. מוסיפים מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, מערבבים בעדינות, מפזרים את יתר העירית לקישוט, ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0