המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
במחבת מטגנים במעט שמן זית או חמאה, שום כתוש.
מוסיפים שמנת לבישול ומחממים על אש קטנה עד לרתיחה.
מוסיפים מלח ומעט אגוז מוסקט.
שופכים את הרוטב על הפסטה המסוננת, לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 6