המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
במחבת מטגנים במעט שמן זית או חמאה, שום כתוש.
מוסיפים שמנת לבישול ומחממים על אש קטנה עד לרתיחה.
מוסיפים מלח ומעט אגוז מוסקט.
שופכים את הרוטב על הפסטה המסוננת, לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
צריך להוסיף עוד גבינות
יותר טעים עם עוד הרבה יותר תוספות...
מאוד
לא האבתי את המתכון כי פסטה שמנת היא לא רק עם שמנת מלח ואגוז מוסקט בפסטה שמנת יש עוד המון המון דברים שלא הוזכרו כאן.......
כן
הצג מתכונים נוספים
הערות 5