המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות או רצועות, מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים קצת (אפשר להוסיף פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם). מוסיפים גבינה, אשל, חלב ומלח ומערבבים. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0