המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות או רצועות, מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים קצת (אפשר להוסיף פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם). מוסיפים גבינה, אשל, חלב ומלח ומערבבים. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0