המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת ומוסיפים סוכר. ממתינים 3-4 דקות, עד שהסוכר מתחיל להתקרמל, מוסיפים חמאה, שום ומעט מלח. מטגנים דקה.
מוסיפים את הסלק המבושל ומקפיצים 3-4 דקות
מעבירים את הכל לבלנדר ומפעילים, מוסיפים את הריקוטה והמלח. טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את השמנת לאט, לאט תוך כדי עבודת המעבד.
מעבירים לקערה את הרוטב (במידה והרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט נוזלים מבישול הפסטה).
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מסננים היטב, מעבירים לקערה ומוסיפים רוטב. מערבבים ומוסיפים אגוזים קצוצים.
מערבבים ומפזרים מלמעלה עירית קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0