המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים את הבזיליקום, השום, האגוזים והגבינה באמצעות עלי ומכתש או מעבד מזון בפולסים. רצוי לא לגרוס את האגוזים לגמרי אלא להשאיר אותם בחתיכות קטנות.
מוסיפים את השמן בהדרגה, בזמן שטוחנים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מאחסנים בצנצנת סגורה במקרר.
מחממים סיר עם מים רותחים ומלח, ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
בזמן שהפסטה מתבשלת במים, מוזגים למחבת עמוקה חצי כוס שמן זית ומוסיפים חמאה, מרווה ושום. מערבבים. מוסיפים מיץ לימון ומלח.
שלוש דקות לפני שהפסטה מוכנה זורקים את הזוקיני והאספרגוס לסיר הפסטה.
מוציאים את הפסטה, אספרגוס והזוקיני ומסננים את המים. שומרים רבע כוס מנוזלי הבישול, בצד.
מעבירים את הפסטה עם הזוקיני והאספרגוס למחבת, מערבבים היטב, מוסיפים תרד ומעט מנוזלי הבישול ששמרנו, מערבבים ומכבים את הלהבה. מוסיפים את הפסטו, גרידת לימון, פלפל שחור, מערבבים בעדינות, מוודאים שהפסטה תעטוף היטב. מעבירים לצלחת ומפזרים מעל גבינת פקורינו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0