המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים שום.
מוסיפים רסק עגבניות, מים ותבלינים, ומערבבים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עוד 3 דקות.
מעבירים את הפסטה לכלי עמוק וחסין חום, יוצקים מעליה את רוטב העגבניות ומפזרים את הגבינות המגורדות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, אופים 20 דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0