המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את השמנת, ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב יסמיך.
מוסיפים שום כתוש, מלח, פלפל, וכף פסטו, וממשיכים לערבב על אש נמוכה, עד שהרוטב יתמזג עם הפסטו.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת.
אופים בתנור על גריל עליון, עד להשחמה יפה של הגבינה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0