המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר רחב שמים שמן זית וחמאה. מחכים עד המסה של החמאה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את שן השום ומערבבים כדקה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים גם אותן עד הזהבה קלה. מוסיפים חצי מכמות העירית הקצוצה ומערבבים.
מוסיפים את היין, מערבבים ומחכים כדקה. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומכסים את הסיר. מנמיכים להבה ומבשלים כ 8 דקות.
מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה סגור עוד 10 דקות (מערבבים מדי פעם).
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מסירים את המכסה של הסיר, מפזרים את הגבינות ושאר העירית. מכניסים לתנור להקרמה והזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0