המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את העגבניות עם שאר מרכיבי הרוטב ומשהים ל-30 דקות, לפחות, בטמפרטורת החדר.
בינתיים מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות. מסננים ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים היטב, ומתקנים תיבול.
מגישים עם עלי בזיליקום, גבינה ורצועות מקליפת לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0