המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה על-פי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים ב- 2 כפות שמן זית. שומרים חם.
בוזקים מלח גס על קוביות החציל ושמים במסננת לניקוז הנוזלים לפחות 30 דקות. מנגבים היטב.
מחממים שתי כפות שמן זית במחבת כבד ורחב ומקפיצים בהן את פרוסות הזוקיני עד שהן מזהיבות חלקית, כ- 4 דקות. מוציאים ושומרים.
מוסיפים עוד שמן זית למחבת ומטגנים בקבוצות את קוביות החציל, עד שהן עשויות ומטוגנות מכל צד. מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים בצד.
בקערה גדולה מצרפים את הפסטה המבושלת, פרוסות העגבניות והזיתים ומתבלים בשמן זית של העגבניות.
מוסיפים את הבזיליקום, הנענע, השום, עלי הרוקט והתבלינים ומתקנים תיבול.
מגישים בטמפרטורת החדר עם גבינת פרמזן מגוררת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0