המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
חותכים את חזה העוף לרצועות בגודל 1x3 ס"מ.
מחממים 3 כפות מהשמן במחבת גדולה. מוסיפים את רצועות העוף, ומטגנים על להבה גבוהה מכל הצדדים, כ-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוציאים מהמחבת.
יוצקים עוד שמן למחבת, מוסיפים את הברוקולי ומטגנים כ-3 דקות.
מוסיפים למחבת את הפסטה, העוף ושארית השמן. מטגנים כשתי דקות נוספות, מתקנים תיבול ומגישים מיד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0