המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומחלקים לצלחות הגשה עמוקות.
מפזרים מעל כל מנה אישית זיתים, קוביות חמד ופטרוזיליה.
יוצקים מעל שתי כפות גדושות יוגורט, ממליחים, מפלפלים ומגררים מעט מוסקט.
מגישים, ונותנים לסועדים לערבב את מנתם בעצמם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0