המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים
שוטפים את השעועית הירוקה הקפואה, מסננים את המים, ומוסיפים לבצל ומערבבים עד שהצבע משתנה.
מוסיפים לסיר מעט מים רתוחים, רוטב סויה, יין אדום, אבקת מרק עוף , פלפל שחור ופפריקה אדומה (לפי העין)
מבשלים פסטה לפי הוראות יצרן
מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0