המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים 4-3 כפות שמן זית ומוסיפים את רצועות חזה העוף, מטגנים כ-10 דקות (טיגון רצועות העוף) ומוציאים לכלי נפרד.
מחממים את יתר שמן הזית בסיר רחב, מוסיפים את שיני השום, פלפל אדום ופלפלים כתומים חתוכים.
מערבבים ומטגנים 3 דק'.
מוסיפים את הקינמון, כמון, כוסברה, אריסה, מלח ופלפל לפי הטעם, ומיץ לימון, ומערבבים.
מבשלים 5 דק', טועמים ומתקנים תיבול.
מסירים מהלהבה.
מבשלים את הפסטה ספירילי בהתאם להוראות היצרן על גב האריזה.
מערבבים את הפסטה עם הרוקט או עלי הבייבי, ורצועות העוף המוכנות, מוסיפים את הירקות המתובלים ומערבבים היטב.
מגישים חם או קר, לפי בחירתכם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0