המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את החמאה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מבשלים את הפטוציני אל-דנטה.
שומרים כוס אחת מהמים שבהם בושלה הפסטה.
מסננים את שאר המים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מוסיפים את השמנת והחמאה תוך כדי בחישה.
מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל ומתבלים באגוז מוסקט.
אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
מבשלים לא יותר מדקה אחת ומגישים עם גבינת פרמז'ן מגוררת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0