המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הרוטב: מערבבים בקערה פטריות, בטטה, קשיו ושמנת עד תערובת אחידה.
מחממים חמאה במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ כדקה, מוסיפים את השומר הקצוץ ומערבבים. מטגנים כמה דקות עד שהבצל והשומר מזהיבים קלות. מעבירים לקערת הירקות והשמנת ומערבבים.
מחזירים למחבת, מטגנים כדקה ומוסיפים חומץ בלסמי, מלח ופלפל. מערבבים לרוטב אחיד ומבשלים כחמש דקות.
מכינים פסטה פנה ריגוטי (פסטה בצורת צינורות עם פסים לאורך) לפי הוראות היצרן.
מסננים פסטה, מאחדים יחד עם הרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0