נרתיח מים בסיר גדול ונמליח אותם קלות. נבשל את הפסטה.
שלב 2
0 דקות
כשהפסטה מתבשלת, נקצוץ את הבצל. נחרוץ בעגבניות השרי חתך קטן. ניצוק מים רותחים לתוך קערה ונחלוט בהם את עגבניות השרי. כך ניפטר מהקליפות והנוזלים. נשאיר את העגבניות בצד לכמה דקות.
שלב 3
0 דקות
כשהפסטה מוכנה יש לסנן אותה היטב ולהוסיף שמן, כדי למנוע הידבקות.
שלב 4
0 דקות
לסיר בינוני ניצוק 3 כפות שמן קנולה, נוסיף את הבצל הקצוץ ונטגן קלות עד שהבצל יהפוך לשקוף.
שלב 5
0 דקות
נוסיף את האורגנו, הפפריקה, אבקת מרק עוף, הפלפל והמלח. נמשיך לטגן ולערבב דקה, עד שכל הטעמים בסיר יתמזגו.
שלב 6
0 דקות
נוסיף את העגבניות החלוטות. ונערבב שתי דקות. נוסיף את הפסטה המסוננת לסיר, נערבב בזהירות, ניתן לטעמים להתערבב שתי דקות ונכבה את הגז.
שלב 7
0 דקות
נבחר צלחת הגשה יפה, ונניח במרכז ערימה גדושה של פסטה עם העגבניות והרוטב.
שלב 1
מתוך
7
נרתיח מים בסיר גדול ונמליח אותם קלות. נבשל את הפסטה.
שלב 2
מתוך
7
כשהפסטה מתבשלת, נקצוץ את הבצל. נחרוץ בעגבניות השרי חתך קטן. ניצוק מים רותחים לתוך קערה ונחלוט בהם את עגבניות השרי. כך ניפטר מהקליפות והנוזלים. נשאיר את העגבניות בצד לכמה דקות.
שלב 3
מתוך
7
כשהפסטה מוכנה יש לסנן אותה היטב ולהוסיף שמן, כדי למנוע הידבקות.
שלב 4
מתוך
7
לסיר בינוני ניצוק 3 כפות שמן קנולה, נוסיף את הבצל הקצוץ ונטגן קלות עד שהבצל יהפוך לשקוף.
שלב 5
מתוך
7
נוסיף את האורגנו, הפפריקה, אבקת מרק עוף, הפלפל והמלח. נמשיך לטגן ולערבב דקה, עד שכל הטעמים בסיר יתמזגו.
שלב 6
מתוך
7
נוסיף את העגבניות החלוטות. ונערבב שתי דקות. נוסיף את הפסטה המסוננת לסיר, נערבב בזהירות, ניתן לטעמים להתערבב שתי דקות ונכבה את הגז.
שלב 7
מתוך
7
נבחר צלחת הגשה יפה, ונניח במרכז ערימה גדושה של פסטה עם העגבניות והרוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0