המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל, שום ופטריות בחמאה, עד השחמה.
מוסיפים שמנת לבישול, מערבבים ומבשלים עד הסמכה.
מוסיפים את רוטב הפסטו, מערבבים 10 דקות על להבה נמוכה ומוסיפים מלח ופלפל.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומוסיפים מעל קצת שבבי גבינה צהובה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0