המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. לקראת סוף הבישול של הפסטה מוציאים כוס ממי הבישול.
קולים במחבת את הפלפל השחור כדקה. מוסיפים את החמאה, כשהיא נמסה מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מוסיפים בהתחלה 1/3 כוס ממי הפסטה למחבת ומערבבים היטב, מבשלים דקה-שתיים על אש נמוכה.
מוסיפים את הגבינות, וממשיכים לערבב עד שהן נמסות. במידה והרוטב סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מי בישול של הפסטה (להוסיף בהדרגה, כל פעם כף, עד לקבלת המרקם הרצוי).
מוציאים את הפסטה, מסננים ומעבירים ישר למחבת. מערבבים עד שהיא מכוסה היטב, טועמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0