המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את השום בשמן הזית.
מוסיפים את הברוקולי, השמנת והחרדל ומבשלים יחד כשלוש דקות.
מוסיפים את גבינת הפרמזן והתבלינים.
מוסיפים את הפסטה המוכנה עפ"י הוראות ההכנה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0