המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות. מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים סוכר, שקדים, אגוזים, צימוקים, ג'ינג'ר, נתחי הפרגית, קינמון וכוסברה.
פורסים עלה סיגר, מסדרים מילוי בפס צר לרוחב העלה קרוב לצד הקרוב אליכם, מגלגלים בצורת גליל, מדביקים במעט קמח ומים ומהדקים היטב.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0