המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מומלץ להכין את המילוי יום לפני, שיספוג טעמים.
מבשלים בסיר עם מים רותחים את חזה העוף עם כפית מלח וכפית כורכום. לאחר הבישול חותכים את החזה עוף לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל במחבת רחבה עם חצי כוס השמן עד להזהבה ומוסיפים את התבלינים.
מוסיפים את קוביות החזה עוף וקוביות תפוחי האדמה.
מבשלים את הכל ביחד מס דקות ובסיום מוסיפים את הכוסברה ואת החומץ.
מערבבים את הקמח, המלח, השמן והמים ומעבדים לבצק.
נותנים לבצק לנוח כ-20 דק'.
מחלקים את הבצק ל-40 כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
מרדדים כל כדור לעובי 3 מ"מ.
מניחים במרכז כף מהמלית, מקפלים לחצי ומהדקים היטב את השוליים על ידי לחיצות.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הפסטלים עד שהם הופכים להיות חומים זהובים וטורפים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0