המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את התפודים ומבשלים במים 30 דקות.
מסננים ומועכים עם הביצים, הקמח והמלח.
מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את הבשר והמלח ומטגנים 20 דקות.
יוצרים כדור מתפוח האדמה, מועכים מעט, שמים כף מלית וסוגרים.
טובלים בביצה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מייבשים במגבות נייר ומגישים חם. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0