המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחלק את הבצק ל-2 עלים ולרדד עלה אחד דק, לפרוש על תבנית מלבנית בגודל מתאים לתנור.
לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ולמעוך היטב לפירה. להוסיף את הגבינות ולהוסיף חצי ביצה טרופה לתערובת, לערבב היטב.
לצקת על הבצק שבתבנית.
לרדד את החצי השני של הבצק ולהניח מעל התערובת. למרוח את חצי הביצה שנותרה. להעביר בסכין חריצים באמצע (לשחרור אוויר בזמן האפיה) להכניס לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0