המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את המלח במים הרותחים ומקררים היטב.
מניחים את השום, הסלרי וזרעי הכוסברה בקערה גדולה. יוצקים עליהם את תמיסת מי המלח הפושרת ומערבבים.
מניחים את חזה ההודו במרכז הקערה ויוצקים עליו עוד מים, עד שהנתח מכוסה במלואו.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-12-24 שעות.
מחממים את התנור ל-140 מעלות.
שוטפים היטב את הנתח ומייבשים.
מערבבים בקערית קטנה את הדבש ואת הפפריקה, ומורחים היטב את נתח ההודו.
מגלגלים את הנתח לגלילה ומהדקים בקיסמים.
שמים את הנתח על רשת התנור ומניחים מתחת תבנית צולים 40-45 דקות.
חותכים לפרוסות דקיקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0