המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את מיץ הלימון והסויה, משרים את חזות העוף במשרה ומניחים במקרר לפחות שעה. ככל שמשרים יותר, הבשר מתרכך יותר.
מערבבים את החרדל עם הסוכר. מוציאים את הבשר מהמשרה ומורחים עליו את התערובת של החרדל והסוכר.
אפשר לצלות בשתי דרכים: האחת בבישול על הגז - להחליט מחבת פסים ןלצלות על אש נמוכה מאד במשך כ-30 דקות. להפוך מידי פעם ולבדוק באמצעות סכין אם הבשר התבשל.
אפשרות שניה באפייה: לאפות בחום של 200 מעלות במשך 25 דקות, ללא צורך להפוך.
פורסים לפרוסות דקות ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0