המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק חלק ולא דביק. מוסיפים מים או קמח לפי מצב הבצק.
מערבבים את כל חומרי המילוי.
יוצרים מהבצק כדורים בגודל לימון, פחות או יותר. משטחים כל כדור לדיסק ומניחים עליו כף או שתיים מהמילוי. סוגרים לכדור ומשטחים שוב לדיסק, כמו קובה פחוס.
מחממים טיפונת שמן תירס במחבת כבדה וצורבים את הפאפוסות שתי דקות מכל צד עד להשחמה קלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0