המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים מים לסיר, מוסיפים סוכר, מערבבים להמסה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפקאנים ומבשלים כ- 20 דקות (מדי פעם לערבב ו"להטביע" אותם, כי הם צפים).
מסננים את הפקאנים מהסירופ ומשטחים על מגש לייבוש למספר שעות (אפשר לזרז את התהליך ע"י ייבוש בתנור).
מחממים שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה- להיזהר, הם משחימים די מהר (חצי דקה- דקה) וכשהם כהים מדי זה שרוף ולא טעים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
היה מושלם אבל אני חושב שצריך לבשל את זה 40 דקות כך שהסוכר יספג טוב באגוזים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1