המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים מעט שמן במחבת ומבשלים את הבשר עם הצנוברים, פלפל ומלח, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משחים מעט ונגמרים הנוזלים.
פותחים כל פרגית וממלאים בצד מתערובת הבשר, מקפלים (כמו בורקס) וסוגרים בעזרת קיסם.
מסדרים בתבנית פיירקס.
מרתיחים את כל מרכיבי הרוטב, שופכים מעל הפרגיות, מכניסים לתנור בחום 180 מעלות , ואופים כ-90 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0