המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה את הפרגיות, אבקת המרק והפלפל הגרוס.
לטגן במחבת עד לקבלת גוון לבן ולהוציא לקערה.
לטגן באותה מחבת בצל, פלפל ירוק ושום פרוסים לרצועות. להוסיף עלי בזיליקום, 4 כפות בלסמי ופלפל שחור גרוס.
לערבב ולהוסיף את הפרגיות.
להוסיף 1/4 כוס מים, להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות על אש נמוכה.
להגשה ניתן לקלות צנוברים ולפזר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0