המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה.
משרים את הפרגיות בתערובת לכמה שעות (כמה שיותר שעות - יותר טעים).
את הפרגיות אפשר לצרוב על מחבת ברזל מרוחה במעט שמן, אבל יותר מומלץ להכניס עם המשרה לכלי רחב לתנור שחומם מראש לחום של 200 ל-20 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0