המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את נתחי הפרגית לרצועות, לפי הצורך.
מערבבים את חומרי הרוטב יחד בקערה.
מחממים היטב מחבת פסים או גריל.
צולים את הפרגית כ - 5 דקות מכל צד, או עד שהפרגיות עשויות וצלויות היטב.
מפזרים בצל ירוק ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0