המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את העוף לשעה ברוטב טריאקי.
מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את העוף על אש גבוהה כ-3 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
במחבת מטגנים מעט את הבצל הירוק, מחזירים את הפרגיות ומוסיפים את הרוטב בו שרו הפרגיות. מקפיצים עוד 2-3 דקות ביחד ומגישים.
תוספת אפשרית: להוסיף למשרה מיץ מחצי לימון ו-2 כפות שמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0