המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל את הבשר שלם, במים, עם כף גדושה אבקת מרק עוף במשך שעה, עד שהבשר מתרכך והליכלוך יצא (רצוי לבשל את הבשר יום לפני).
לשפוך את המים, לחכות שיתקרר, לעטוף בנייר כסף ולהניח במקרר עד למחרת.
להוציא את הבשר, לחתוך לפרוסות דקות (לא יותר מדי דקות).
להרתיח מים, וכשהם רותחים להניח את פרוסות הבשר בתוכם לעשר דקות, אחר כך להוציא ולהניח בצד.
במקביל, להכין את הרוטב: לטגן קלות את הבצל, עד שהוא זהוב. להוסיף את הפטריות החתוכות לאחר שסיננו אותן ושטפנו במים, ולטגן עוד עשר דקות.
להוסיף מים, בערך רבע עד חצי סיר ותבלינים. לתת רתיחה ולבשל את הרוטב רבע שעה על אש בינונית עד נמוכה. לטעום ולתקן תיבול.
לקחת כף קמח להשחים במחבת. להוסיף לקמח קצת מהרוטב, לערבב ולשפוך בחזרה לרוטב .
להניח בעדינות את פרוסות הבשר, ולבשל שעה על אש נמוכה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0