המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הסלק הרך לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן לרכך בסיר גדול עם הרבה מים ברתיחה של כשעה ורבע, או בתנור. שקית לאפייה בתנור מזרזת מעט את התהליך.
מסדרים על גבי צלחת את הפרוסות כמניפה. בוזקים מעט מלח ופלפל על פרוסות הסלק.
מפוררים את הגבינה הבולגרית על פרוסות הסלק. יוצקים מעט חומץ בלסמי על הכל, ומגישים.
אפשר לקשט במעט עלי בזיליקום או עירית קצוצה. אפשרות נוספת היא להגיש את המנה כסלט. חותכים את הסלק לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מערבבים היטב. מפזרים לפני ההגשה גבינה בולגרית מלמעלה, ומקשטים בעירית קצוצה, או בעלי בזיליקום. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0