המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים היטב את הכרובית, מרחיקים בסכין חדה את החלקים הכהים, ומפרידים לפרחים. מבשלים את פרחי הכרובית במים שהומלחו קלות, כ-30 דקות .
מתבלים את הביצים הטרופות בפפריקה, באבקת השום, בפטרוזיליה, במלח ובפלפל לבן.
שמים את פירורי הלחם בצלחת עמוקה.
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה, על להבה בינונית.
טובלים את פרחי הכרובית בביצים הטרופות ואחר-כך בפירורי הלחם כך שיכוסו במעטפת אחידה של פירורי לחם.
מטגנים את פרחי הכרובית בשמן עד לגוון שחום; הופכים ומטגנים מכל הצדדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0