המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת, להתפחה כ-60-120 דקות, עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים, ומגלגלים כל חלק על משטח מקומח, ללחמניית אצבע באורך של כ-16 ס"מ ועובי של 3-4 ס"מ.
מתפיחים בתבנית מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח, ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמת הלחמניה.
מצננים לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0