המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את החצילים לאורך, ממליחים קלות ומסדרים בעמידה בתוך מסננת כדי שיוציאו נוזלים.
לסיר או קלחת מוסיפים מעט שמן זית, כף רסק עגבניות ומעט צ׳ילי גרוס, אם רוצים, ומטגנים קלות. מוסיפים את השום, גבעולי בזיליקום ו-3 צנצנות של רוטב עגבניות קלאסי פרפקטו ומבשלים על אש בינונית עד שהסמיך מעט.
מייבשים את החצילים עם נייר סופג ומצפים בקמח, מומלץ לנער קמח עודף, טובלים בביצה ואז מצפים בפירורית מתובלת. מטגנים עד להזהבה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בתבנית אפייה גדולה מסדרים בשכבות רוטב, חצילים מטוגנים, עלי בזיליקום, פרמזן מגוררת וקצת מוצרלה עד שהתבנית מלאה. שכבה אחרונה צריכה להיות רוטב, פרמזן וקצת מוצרלה. מכניסים לתנור על המדף התחתון ל-30 דקות אפייה. מוציאים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0