המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את גרגירי הקפה במים הרותחים, ומשהים לצינון בטמפרטורת החדר.
מקציפים את השמנת ומוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצפת יציבה.
מקציפים את החלבונים בקערה נפרדת, עד לקבלת קצף יציב.
מרפדים כלי טרין, או תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.
קולים את פרוסות השקדים במחבת ללא שמן, עד שהן משחימות מעט.
מאחדים את הקצפת והקצף בתנועות קיפול רחבות. מוסיפים בהדרגה את הקפה ומערבבים בעדינות (בעזרת מרית).
לקראת סוף הערבוב, מוסיפים את השקדים ומערבבים קצת. יוצקים לכלי ומאחסנים במקפיא ארבע שעות לפחות.
לפני ההגשה מחלצים את הפרפה מהכלי בעזרת הניילון, פורסים ומחלקים לצלחות הגשה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0