אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 45 דקות בערך, עד שהפשטידה יציבה.
*ניתן להמיר את השמנת החמוצה באשל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 1
מתוך
5
קוצצים את האספרגוס בסכין ומכניסים לקערה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
5
משמנים תבנית פיירקס ומפזרים מעט פרורי לחם.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את התערובת ומפזרים עליה מעט פרורי לחם.
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 45 דקות בערך, עד שהפשטידה יציבה.
*ניתן להמיר את השמנת החמוצה באשל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0