המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבטטה במים עד לריכוך, ובמקביל מטגנים בצל עד להשחמה.
מועכים את הבטטה, ומערבבים עם חצי מכמות התבלינים, מוסיפים קמח מצה, שמיר קצוץ דק וביצים.
בתבנית פיירקס משטחים 1/2 מכמות הבטטה, שכבה שניה מערבבים בצל מטוגן עם גרעיני החמנייה, ומוסיפים את המחית שנותרה. מכניסים לתנור ב-180 מעלות ואופים כ-30 דקות עד הזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0