המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
מכינים בצק: שמים במעבד מזון כוס קמח, חצי כפית מלח, 100 גרם חמאה ורבע כוס מים קרים. מניחים 30 דקות במקרר.
מכינים את המלית: מטגנים את הבצלים ברבע כוס שמן עד לשקיפות הבצל ומצננים.
לוקחים קערה וטורפים את הביצים. מוסיפים את יתר החומרים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם. מוסיפים את הבצל לקערה וממשיכים לערבב.
משטחים את הבצק בתבנית חד פעמית (בינונית), מוסיפים את תערובת הבצל ומכניסים לתנור בערך 60 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0